Conarium CD Key code kopen

Conarium

Conarium is het aangrijpende verhaal van vier wetenschappers die de ‘absolute’ grenzen van de natuur willen uitdagen. Geïnspireerd door H.P. Lovecraft’s novella ‘In the Mountains of Madness’.

Wie ben jij in de game?

Jij, als Frank Gilman, opent je ogen in een kamer vol vreemde, pulserende geluiden. De plek is verlaten en je hebt een duidelijk gevoel dat er iets vreselijk mis is. Je krijgt een vreemd en buitenaards gevoel.

Jouw missie

Verken de Antarctische basis, je rare dromen en visies. Bestudeer alle aanwijzingen en ontgrendel geheimen. Vermijd hierbij ten koste van alles de macabere wezens.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Conarium tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Conarium op Keysforgames.nl