Commandos 2 HD Remaster CD Key code kopen

Commandos 2 HD Remaster is een strategische WW2 game. De game is ontwikkeld door Yippee! Entertainment, Pyro Studios en wordt uitgegeven door Kalypso Media. Deze game is de HD evolution van de succesvolle originele versie.

Je hebt de leiding over een elite eenheid van commando’s, echte bad-asses, ieder met unieke vaardigheden. In een realistische WW2 setting moet je de kwaliteiten van je teamleden optimaal zien te combineren. Alleen dan kun je ervoor zorgen dat de vijand jullie niet ontdekt. Het is aan jou om steeds de beste strategie te bedenken om de missies met succes af te ronden. Kun jij de oorlog naar je hand zetten?

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Commandos 2 HD Remaster tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Commandos 2 HD Remaster op Keysforgames.nl