Colt Canyon CD Key code kopen

Colt Canyon is een 2D-shooter die zich afspeelt in het Wilde Westen. De game is ontwikkelt door Retrific en wordt uitgebracht door Headup.

Met de revolver in de hand is geen enkele bandiet nog veilig. Je gaat namelijk op zoek naar je gekidnapte partner. Om deze missie tot een goed einde te brengen moet je je door een klein leger aan schurken schieten. Gaandeweg ontdek je verborgen schatten, extra wapens en nog meer mensen die je hulp nodig hebben. Alles wordt erg knap weergegeven in een unieke gepixeleerde stijl. Doordat de levels telkens een ander uiterlijk krijgen wanneer je sterft, is elke poging anders. Je weet dus nooit wat er allemaal op je af zal komen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Colt Canyon tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Colt Canyon op Keysforgames.nl