Collision Course CD Key code kopen

Collision Curse

Collision Curse is een natuurrampenspel in de geschiedenisboeken. Na een reis van miljoenen jaren moet je proberen terug te keren naar je eigen tijd voordat de natuurrampen jou vermoorden. Door middel van ruimteschipresten, wapens en uitrustingen bedorven in de grond moet jij proberen deze natuurrampen te overleven en vijanden uitschakelen.
Je kunt namelijk dinosaurussen, Moedernatuur en andere mensen tegenkomen die een hinderlaag kunnen vormen voor jouw missie. Als je niet op tijd terugkeert naar je eigen tijd, zal het noodlot toeslaan en een komeet de gehele wereld verwoesten. Kun jij deze gigantische natuurrampen overleven en terugkeren naar je eigen tijd?

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Collision Course tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Collision Course op Keysforgames.nl