Cold Waters CD Key code kopen

Cold waters, een realistische strategie game

Een alternatieve geschiedenis

Dit spel is een mix van simulatie- en strategiespel ontwikkeld door de onafhankelijke studio Killerfish Games. De plot is losjes gebaseerd op het werk van Tom Clancy en vertelt een alternatieve versie van de geschiedenis, waarin de Koude Oorlog uiteindelijk in de Derde Wereldoorlog veranderde.

De speler neemt de rol aan van een onderzeese kapitein en probeert de plannen van de Sovjet-Unie om een buitenpost in Scandinavië te vestigen, te stoppen. De missiedoelen zijn gericht op het bestrijden van vijandelijke zee- en landeenheden, het voorkomen van landingen op zee en het overvallen van konvooien.
Geïnspireerd door de 1988 klassieke “Red Storm Rising”, commando gaat het over een nucleaire onderzeeër die een bijna wanhopige poging doet om “wederzijds verzekerde vernietiging” te voorkomen wanneer de Koude Oorlog heet wordt en WWIII begint.

Realistische scènes

We krijgen niet alleen een uitgebreid arsenaal tot onze beschikking, dat bestaat uit torpedo’s en langeafstandsraketten, maar ook verschillende soorten verdedigingsmiddelen en een realistische sonar. Gevechten vinden in real time plaats. We krijgen te maken met meer dan veertig soorten vijandelijke eenheden, beginnend met schepen, onderzeeërs, helikopters en vliegtuigen.

De ontwikkelaars leggen de nadruk op realisme, wat zich vertaalt in gevechtstactieken die worden toegepast door onze tegenstanders met eenheden die werden gemaakt met aandacht voor detail.
Na het volgen van een Sovjet-landingsteam op weg naar IJsland is het tijd om je aanval te plannen. Bereid je je verborgen voor om de landingsschepen te torpederen en te ontsnappen tijdens de chaos? Of sla je toe met langeafstandsraketten, maar riskeer je een tegenaanval van de vijandelijke escorts? Heb je ze allemaal ontdekt, kan een andere onderzeeër je bespioneren? Is de jager eigenlijk diegene waar jacht op wordt gemaakt? Overleef je de koude wateren?

Je missies

Je krijgt de opdracht om konvooien te onderscheppen, amfibische landingen te doen, invoegmissies te doen en het gevecht met vijandige oorlogsschepen, onderzeeërs en vliegtuigen aan te gaan. Gelukkig is er een arsenaal aan draadgeleide torpedo’s, anti-scheeps- en kruisraketten en af en toe is er een SEAL-team aan boord om het IJzeren Gordijn op afstand te houden.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Cold Waters tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Cold Waters op Keysforgames.nl