Codex of Victory CD Key code kopen

Codex of Victory is dé hi-tech game

Codex of Victory is een uitgebreide verhalende game voor 1 speler waarbij veel strategie komt kijken. Hierbij moeten hi-tech legers van drones, tanks en robots worden gebouwd en geleid. Online multi-player gevechten zijn uitdagender dan ooit door alle gedetailleerde aanpassingen die aan het leger gedaan kunnen worden.

Het spel is goed meerdere malen achter elkaar te spelen, doordat de missies willekeurig worden gegenereerd en de kans dat je dezelfde krijgt, erg klein is.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Codex of Victory tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Codex of Victory op Keysforgames.nl