Code Vein CD Key code kopen

Over dit spel

Code Vein is een game die nog uit moet komen. De game is post-apocalyptisch en speelt zich af in een dystopische samenleving met vampieren en andere bovennatuurlijke wezens. De wereld is vergaan, maar niemand weet meer precies waarom. Wolkenkrabbers staan nog dapper omhoog, maar dat is dan ook het enige. De laatste overlevenden wonen in hun eigen maatschappij, genaamd Vein, en vechten om te overleven. Tussen de overlevenden zitten revenants: deze hebben een speciale gave, maar moeten daarvoor wel wat doen: een dorst naar bloed. Wie zich verliest in deze dorst naar bloed, verandert in een Lost: een monster dat menselijkheid is verloren en alleen nog maar slachtoffers probeert te maken.

Geïnspireerd door Dark Souls

Het spel wordt gespeeld vanuit een third-person perspective, wat wil zeggen dat je een stukje boven je karakter zweeft. De gameplay is gebaseerd op de serie Dark Souls, games die gaan over magie en gevechten. De games van Dark Souls staan bekend vanwege hun complexiteit, wat voor spelers soms een gift is en soms een zonde.

Verschillende karakters

Bij Code Vein kan je je eigen karakter maken en ook zelf partners kiezen. Elk karakter en elke partner heeft een eigen verhaallijn en een eigen vechtstijl. Denk dus goed na voordat je je keuze maakt, overleven is immers het einddoel en dat zul je niet in je eentje kunnen. Je kunt kiezen uit een groot aantal wapens. Probeer slim samen te werken en haal het hoogst haalbare uit de game: winst.

Als de dood nadert, staan wij op – Code Vein.

Speelbaar op Playstation, Xbox One en Microsoft Windows.