Clustertruck CD Key code kopen

Nieuwe platformer

De belangrijkste haak van Clustetruck is dat je snelheidsvluchten maakt die geen oog hebben voor hun eigen welzijn. Je moet vanaf de bovenkant navigeren om een ​​doel te bereiken in levels met verschillende obstakels die je pad belemmeren. Soms komen er gimmicks op niveau, en soms is het gewoon een ouderwetse platform-indeling.

De game speelt zich volledig af vanuit het standpunt van een first-person. Dat kan aanvankelijk nogal verwarrend zijn, maar door de manier waarop de natuurkunde werkt, voelt alles goed. Na een aantal keren dood te gaan in de eerste wereld, krijg je een idee hoe het spel voelt.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Clustertruck tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Clustertruck op Keysforgames.nl