Cloudpunk CD Key code kopen

Cloudpunk is een videogame voor avontuur en sciencefiction, derde-persoon bestuurder en enkele-speler, ontwikkeld door Ion Lands en uitgegeven door Maple Whispering Limited. Deze game is voor het eerst uitgebracht voor pc in april 2020. Deze game zal in oktober 2020 ook beschikbaar zijn op console.

Voor degenen die nieuwsgierig zijn om te leven in het dystopische futuristische dat het lage leven en geavanceerde technologie combineert, zal cloud punk je nieuwsgierigheid vullen. Je rol als Rania, de Cloudpunk-coureur, vereist dat je levert aan de uitgestrekte stad Nivalis. Dit is echter geen normale bezorgopdracht zoals je dacht dat deze zou moeten zijn. Met je eigen hovercar vlieg je rond om overal te komen. Je kunt zo hoog vliegen als naar de torens die de grijze wolken erboven doorboren voordat het de rand van de troposfeer bereikt. Of je kunt in een 3D-pixel lopen en onderweg zeer unieke personages ontmoeten met hun eigen verhalen.

Als chauffeur bij een semi-legaal bezorgbedrijf is Cloudpunk niet het hoofddoel van het spel. De grootste opwinding komt wanneer je wordt blootgesteld aan het ontrafelen van mysteries in een wereld van zakelijke samenzweringen, hackers en kwaadwillende AI. Je staat voor miljoenen keuzes die een blijvende impact zullen hebben op de inwoners van Nivalis. Je keuze heeft ook invloed op de verhaallijn. Bovendien moet je ook verborgen plaatsen en items ontdekken om extra verhalen te ontgrendelen. Over het algemeen zul je niet alleen worden ondergedompeld in dit spel, maar je zult ook versteld staan ​​van de visuele esthetiek van de futuristische wereld.

TAAL
Deze game ondersteunt 13 talen: Engels, Frans, Italiaans, Duitsland, Spaans, Japans, Koreaans, Braziliaans, Russisch, Chinees (traditioneel en vereenvoudigd), Hongaars en Turks. De Engelse taal ondersteunt interface, spraak en ondertiteling. Andere talen ondersteunen alleen zowel interface als ondertitels.

SPECIFICATIE
Om dit spel optimaal te laten werken, dient je de aanbevolen specificatie van vereisten voor je computersysteem te controleren:
– Besturingssysteem: 64-bits Windows 10
Processor: AMD / Intel CPU (AMD Ryzen 3 1300x of Intel i7-930 of nieuwer)
– Geheugen: 16 GB RAM
Grafische kaart: AMD / NVIDIA speciale grafische kaart, met 6GB speciale VRAM en Shader Model 6.0 / 6.1 ondersteuning (AMD RX 580 8GB en NVIDIA GeForce GTX 1060 of nieuwer)
– DirectX: versie 11
– Netwerk: breedband internetverbinding
– Opslagruimte: 7 GB
– Geluidskaart: geïntegreerde of speciale DirectX 9-compatibele geluidskaart

SPELPLATFORM:
– Microsoft Windows
– Nintendo Switch
– PlayStation 4
– Xbox One

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Cloudpunk tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Cloudpunk op Keysforgames.nl