Close Combat Gateway to Caen CD Key code kopen

Close Combat – Gateway to Caen
Game ontwikkelaar Slitherine heeft ook van de 18e versie de Close Combat serie weer een succes weten te maken. Close Combat Gateway to Caen is namelijk één van de populairste strategiegames van dit moment!

Het spel kan op twee manieren gespeeld worden. Ten eerste heb je de leiding over verschillende “battle groups”. Hierin moet u een tactiek en strijdplan bedenken over de diverse groepen. Tijdens de tweede speloptie vinden er tactische gevechten tussen twee teams op hetzelfde territorium plaats. Sta op als de masterstrateeg die uw land nodig heeft en win de oorlog!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Close Combat Gateway to Caen tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Close Combat Gateway to Caen op Keysforgames.nl