Clone Drone in the Danger Zone CD Key code kopen

Tof concept

Clone Drone in de Danger Zone is een gladiatorengevechtsarena die spelers in de rol plaatst van een willekeurige mens wiens bewustzijn is geüpload in een glimmend nieuw robotlichaam. De bizarre mechanische oprichters achter de operatie zijn zelfs zo vriendelijk om de meeste van deze mensen in een lichaam te huisvesten in hun favoriete kleur, variërend van standaard zoals rood en blauw tot meer esoterische opties zoals “Mint? of “NOOOOOOO !!!”. Het grootste deel van de gameplay speelt zich af in de arena, waar spelers moeten vechten tegen de hersenloze robots die worden gestuurd om ze te vernietigen. Tussen periodes door opent een reis naar de upgrade-bot onder de vloer van de arena nieuwe wapens, vaardigheden en andere boosts om de kansen van je mensheid op overwinning in de komende ronden te vergroten.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Clone Drone in the Danger Zone tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Clone Drone in the Danger Zone op Keysforgames.nl