Clicker Heroes 2 CD Key code kopen

Clicker Heroes 2 is ontstaan na het grote succes van het gratis spel Clicker Heroes. Het is een clicker game zonder einde, waarbij het de bedoeling is om steeds verder te komen. Dit doe je door belangrijke power-ups te kopen van het geld dat je ontvangt als een vijand sterft.

Clicker Heroes 2 heeft betere visuals dan haar voorganger en biedt een geheel nieuwe ervaring voor een clicker-spel. Ideaal om tussendoor te spelen en te kijken hoe ver je kunt komen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Clicker Heroes 2 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Clicker Heroes 2 op Keysforgames.nl