Civilization 6 CD Key code kopen

Civilization ken je misschien als het beroemde spel van Sid Meier. Gebruik je strategische kennis om jouw gedroomde imperium zo snel mogelijk op te bouwen. Ben jij de geknipte persoon om een ontwikkelde beschaving te creëren, van het prille begin tot de uiteindelijke ultieme overwinning? Oorlog, diplomatie, cultuur: alles komt aan bod in dit turn-based strategiespel.

Kies zelf je eigen pad

In deze nieuwe versie krijg je verschillende mogelijke paden die je kan bewandelen. Aan jou om je favoriete weg uit te stippelen. Dit zorgt voor een nooit geziene gevarieerde spelervaring. Het resultaat zie je meteen voor je ogen verschijnen op de kaart. Maar pas op. Tegenstanders hebben allemaal een eigen plan klaar op basis van hun unieke eigenschappen. Grijp die verdiende overwinning op jouw manier: militaire kracht of technologische uitmuntendheid? Via diplomatie geraak je uiteraard ook al een heel eind op weg. En vergeet ook je cultuur niet te ontwikkelen.

Trek de wereld in, bouw nieuwe nederzettingen, verbeter je bestaande steden, gebruik je militaire overwicht om anderen aan te vallen, investeer in technologie en maximaliseer de handel met andere leiders. Alles is mogelijk.

Wisselwerking met andere partijen zullen doorheen deze game aan verandering onderhevig zijn: van de eerste communicatie in een eerder primitieve periode tot ingewikkelde onderhandelingen om uiteindelijk tot hechte allianties te komen. Samen staan we sterk.

Ervaren of nieuwkomer?

In deze versie krijgen doorgewinterde Civilization gamers extra mogelijkheden om hun rijk naar wens uit te bouwen zodat je slaagkansen nog hoger liggen. Maar ook nieuwe spelers worden in de watten gelegd. Zij krijgen tutorials zodat ze snel de belangrijkste concepten onder de knie krijgen. Je bent meteen vertrokken voor uren plezier! Verder kan je ook boosts vrijspelen waardoor je beschaving nog sneller zal evolueren. Ga sneller door het spel door eenheden de opdracht te geven om actief te exploreren en andere culturen te bestuderen.

Civilization VI werd ontwikkeld door Firaxis Games, uitgegeven door 2K Games en gedistribueerd door Take-Two Interactive.