Civilization 5 CD Key code kopen

In het spel civilization moet je er voor zorgen dat je evolueert doorheen de jaren en zo kun je sterker wapens en manschappen bouwen en trainen. Maar ook kun je door het evolueren van de tijd betere gebouwen en materialen behalen. Als je genoeg sterke manschappen hebt kun je oorlog voeren met andere beschavingen en zo moet je proberen om steeds groter sterker en beter te worden. De mandschappen en de gebouwen die je hebt en kunt behalen zijn ook afhankelijk van de civilization of de beschaving waar je mee speelt.

Gameplay

Daarnaast heb je op de kaart ook heel grote gebieden water. Hier kun je met boten op varen om oorlog te voeren, maar ook deze zijn weer afhankelijk van je beschaving die je hebt gekozen om mee te spelen. Maar behalve het oorlog voeren kun je ook aan politiek doen en zo onderhandelen, zoals bv. als je in oorlog ligt met een beschaving kun je hier mee onderhandelen om deze te stoppen.

Je hebt vijf verschillende soorten valuta nodig om je stad en je rijk op te bouwen en je kan deze ook zelf creëren door gebouwen te bouwen. Dit zijn ze: food, production, gold, science, culture. Zoals eerder vermeld elk van deze kun je zelf bekomen door dingen te bouwen. Goed dit is allemaal nogal algemeen dus laat ons er eens dieper op in gaan. Je food valuta is nodig om je stad op te bouwen citizens werken en verzamelen voedsel (food) hoe meer je hier van hebt hoe groter je stad word. Production wordt vooral gebruikt om je eenheden (soldaten) te trainen. In het begin kan je vier soorten eenheden bouwen een scout een worker en een warrior de vierde is al zichtbaar maar zal daar zal je later in het spel de mogelijkheid toe hebben om hem te bouwen en deze is namelijk het setler. De rest spreekt voor zich culture heb je nodig om je mensen tevreden te houden en science om vooruit in de tijd te geraken.

Dit doe je door middel van technologie te ontwikkelen. Hoe meer technologie je ontwikkelt hoe sneller je meer dingen kan bouwen en creëren. Gold heb je nodig om dingen te kopen(onmiddelijk). Zo dit was het. Dan kan ik alleen nog maar iedereen veel speelplezier toewensen.

Civilization 5 background story

Civilization 5 is een spel uitgeven door firaxis games. Het spel zelf werd uitgebracht in het jaar 2010 en is het vijfde deel van heel de civilization reeks.De oorsprokelijke release datum van het spel dateert van 21 september 2010. De ontwerpers Ed Beach en Jon Shafer hebben het spel ontworpen. Het spel is geschikt voor op verschillende platforms zoals windows en linux.