Citizens of Earth CD Key code kopen

Citizens of Earth

Citizens of Earth is een politiek spel waarbij jij moet proberen de controle te nemen over jouw land. Jij bent namelijk gekozen als vicepresident van de wereld en de gehele wereldbevolking is daar ontevreden mee. Krankzinnige demonstraties komen voort in verschillende steden, maar jij moet proberen deze mensen gerust te stellen.
In deze RPG-game moet jij kiezers overtuigen om bij de volgende campagne jou nogmaals vicepresident van de wereld te maken. In totaal moet je 40 steden met de meeste kiezers onder bedwang houden en overtuigen van jouw standpunten. Kun jij de wereld overtuigen om de perfecte vicepresident te zijn?

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Citizens of Earth tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Citizens of Earth op Keysforgames.nl