Cities XL Platinum CD Key code kopen

Cities XL Platinum

Cities XL Platinum is een tactisch behendigheidsspel waarin je gigantische steden moet bouwen op de wereld. Uit een keuze van meer dan 1.000 gebouwen en 60 prachtige landschappen kun jij een stad maken die perfect bij jouw stijl hoort.
Door de rol van de burgemeester over te nemen moet je ook maatregelen en oplossingen vinden voor maatschappelijke problemen in jouw steden. Door interviews en handel met het buitenland kan jij jouw contact met andere steden beter ontwikkelen om jouw stad uit te breiden. Kan jij met een kleinschalig financieel bedrag een stad vormen die de wereld kan domineren?

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Cities XL Platinum tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Cities XL Platinum op Keysforgames.nl