Cities Skylines CD Key code kopen

Cities: Skylines

Cities: Skylines is een video game waarin spelers een eigen stad kunnen bouwen. Het spel is ontwikkeld door Colossal Order en kwam uit in 2015.

Het spel heeft als hoofddoel een eigen stad bouwen en vervolgens deze stad onderhouden. Er komt meer bij kijken dan alleen het ontwerpen van een stad. Spelers moeten onder andere rekening houden met doorstroming van het verkeer, diensten zoals de brandweer en politie, voldoende scholen en ga zo maar door.

Bouw de ideale stad

De game heeft in feite twee verschillende gamemodes. Een waarbij de speler gebonden is aan geld en een sandboxmode, waarbij geld geen rol speelt. Bij het laatst genoemde kan je zoveel bouwen als je wilt en zijn er geen grenzen! Het spel is zeer populair onder andere door de vele zelf gemaakte content door spelers. In de Steam Workshop kunnen gratis losse objecten voor de game worden gedownload die door de community gemaakt zijn. Ook heeft het spel een aantal DLC’s die voor enkele euro’s kunnen worden gekocht. Zo zijn er bijvoorbeeld de DLC’s Green Cities en Natural Disasters. Deze DLC’s voegen nieuwe gameplay en objecten toe die in het basis spel niet zijn toegevoegd. Zo zitten er in de DLC Snowfall bijvoorbeeld trams, maar ook geeft deze DLC de mogelijkheid om steden in besneeuwde gebieden te maken.

Wordt de ultieme burgemeester

Het spel is meer dan alleen het bouwen van een stad. Zeker wanneer je ervoor kiest om met geld te spelen. Zo moet je belangrijke beslissingen maken over de hoogte van de de belastingen en moet je keuzes maken op welke manier je elektriciteit wilt opwekken. Ga je voor een groene stad, of wil je juist zware industrie? Elke beslissing heeft positieve en negatieve effecten op je stad, en hier moet je mee om leren gaan. Het spel wordt onder andere zo geprezen om de mate van realiteit. Water raakt bijvoorbeeld vervuild van zware industrie, waardoor mensen niet aan het water willen wonen. Ook kan een stad pas echt groeien als er genoeg mogelijkheden tot scholing zijn. De inwoners houden ook van parken en willen zich graag veilig voelen. Kortom, er zijn ontelbaar veel mogelijkheden!

Mods maken het verschil

De Steam Workshop kan ook gebruikt worden om mods te downloaden. mods zijn aanpassingen aan het spel die sommige aspecten makkelijker, of juist moeilijker maken. Alle mods zijn, net als de objecten in de Steam Workshop, gemaakt door de community. Zo zijn er bijvoorbeeld mods die het mogelijk maken om landschap aan te passen of om het verkeer nauwkeuriger te regelen met stoplichten. Mods kunnen de game zeer realistisch maken, maar omgekeerd ook een fantasie wereld creëren. Het is maar net wat je als speler wilt!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Cities Skylines tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Cities Skylines op Keysforgames.nl