Cinderella Escape 2 Revenge CD Key code kopen

Cinderella Escape 2 Revenge is een actiespel met in de hoofdrol Cinderella. Het spel is geproduceerd en ontwikkeld door Hajime Doujin Circle. De release van Cinderella Escape 2 Revenge vond plaats op 5 oktober 2017.

Dit spel is het vervolg van Cinderella Escape! en vertelt het echte einde van het verhaal waar Cinderella Escape! gebleven was. Cinderella komt terug met nieuwe krachten. Zij zal het nieuwe plan van de prins zullen ontrafelen. Dit keer zal zij, in plaats van puzzelen, vechten voor haar vrijheid. Voor de beste ervaring in Cinderella Escape 2 Revenge wordt een controller aanbevolen voor het spelen van het spel.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Cinderella Escape 2 Revenge tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Cinderella Escape 2 Revenge op Keysforgames.nl