CHRONO TRIGGER CD Key code kopen

 
Chrono Trigger is een Japanse RPG, ontwikkeld en oorspronkelijk gepubliceerd door Squaresoft. In deze klassieke RPG van het talent achter de befaamde Final Fantasy en Dragon Quest series speel je als Chrono, een jongeman uit het koninkrijk Guardia die samen met de mechanische aangelegde Marle en de in een kikker veranderde prins Frog op tijdreizend avontuur gaat om het lot van de wereld veilig te stellen. Dit spel is geroemd om zijn iconische muziek, meerdere eindes en het destijds vernieuwende Active Time Battle systeem, en is niet voor niets in bijna elke lijst van de beste spellen ooit te vinden.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download CHRONO TRIGGER tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel CHRONO TRIGGER op Keysforgames.nl