Chronicles of Vinland CD Key code kopen

Chronicles of Vinland is een vrolijk strategiespel dat gemaakt en gepubliceerd is door Wonderbox Games.

De poging van de Vikingen om de Nieuwe Wereld te koloniseren was niet erg succesvol, maar wat als ze iéts meer geluk hadden gehad? In dit spel ben jij een Scandinavische commandant die er een potje van gemaakt heeft in zijn eigen land. Na een mislukt emigratieplan naar IJsland beland je in Groenland waarna je nóg verder trekt. Dit keer met drie grote Vikingschepen en enkele gezinnen. Je komt aan in Vinland, je nieuw thuis. Sticht hier een nederzetting en wordt de Koning van Vinland!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Chronicles of Vinland tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Chronicles of Vinland op Keysforgames.nl