Chinese inn CD Key code kopen

‘Chinese inn’ is een management spel, Chinese stijl. Ontwikkeld door ChaoYe Liu en in 1998 uitgegeven door Happy Home Company.

De bedoeling van het spel is het zo goed mogelijk laten functioneren van jouw restaurant. Dit doe je door middel van de menukaart door te ontwikkelen, het kopen van allerhande meubelen, de zaak uitbreiden en het inhuren van gedegen personeel. Het uiteindelijke doel van het spel is de allerbeste restauranthouder worden die er bestaat!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Chinese inn tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Chinese inn op Keysforgames.nl