Charlies Adventure CD Key code kopen

Charlie’s Adventure is overladen met zombies

Charlie’s Adventure is een spel met 12 levens waarin een aanval van zombies moet worden overleefd. Het kan gespeeld worden met drie verschillende moeilijkheidsgraden, waardoor het voor ieder niveau toegankelijk is.

Tijdens deze game wordt in de huid gekropen van Charlie terwijl hij een wereld binnengaat vol met hordes zombies. Het doel is om deze ietwat domme zombies te verslaan door het plaatsen van dodelijke valstrikken, maar er moet opgepast worden dat de speler hier zelf niet door dood gaat!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Charlies Adventure tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Charlies Adventure op Keysforgames.nl