Charlie Murder CD Key code kopen

Over dit spel

Charlie Murder

Charlie Murder is een door een rollenspel game ontwikkeld door Ska Studios en uitgegeven door Microsoft Game Studios voor de Xbox 360 en Ska Studios voor pc.
De game bevat vijf speelbare personages, allen lid van de garagepunkband Charlie Murder. Ze vechten tegen een demonische leger dat is opgevoed door een voormalig bandlid in een poging de wereld te redden van de apocalyps. Charlie Murder heeft online coöperatieve gameplay-modi voor zowel één speler als vier spelers, zowel online als offline. De game is gemaakt met de XNA-tools van Microsoft.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Charlie Murder tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Charlie Murder op Keysforgames.nl