Celeste CD Key code kopen

Celeste is een platform computerspel, 25 Januari 2018 uitgebracht door de Canadese spelontwikkelaars Matt Thorson en Noel Berry van Matt Makes Games Inc.

Het prototype van dit spel is gecreëerd tijdens een 4 daagse ‘Game Jam’ met als resultaat 30 moeilijke levels voor de Pico-8 spel console. Het volledige spel is uitgebracht voor de PC, PS4, Xbox One en Nintendo Switch.

MADELINE

Je speelt een jonge vrouw met de naam Madeline. Madeline is rusteloos, depressief en onzeker.

Je bent net aangekomen aan de voet van een enorme berg(Celeste)met het doel deze te beklimmen.

Tijdens het klimmen word je geconfronteerd met je innerlijk strijd naar jezelf en ontmoet jij kleurrijke karakters zoals een tegendraadse kluizenaar, ambitieuze fotograaf en een selfie nemende lifter met een hart van goud

SPELWIJZE

Celeste is een ontroerend verhaal, een verhaal dat gaat over het (her)ontdekken van jezelf. Deze weg naar zelf ontdekking (De weg naar de top van de berg) ligt vol met hindernissen, maar de beloning is lonend.

Snelheid is de sleutel van dit kleurrijke pixel-art spel, je hebt als speler maar een paar seconden om een beslissing te nemen over wat je volgende zet zal zijn. Springen, klimmen of vernietigen?

Met deze drie opties klim je in meer dan 7 werelden naar de top. Met zijn drie opties is Celeste verre van saai, het bevat lagen met expressieve diepgang. Steeds ontdek je nieuwe mysteries over de berg Celeste en moet je steeds moeilijkere hindernissen overwinnen. Elke keer als je dood gaat leer je weer een nieuwe les.