Carrion CD Key code kopen

Soms is het goed om slecht te zijn. Dat gevoel snijdt tot het merg van “Carrion”, het nieuwe Metroid-achtige spel dat spelers in de rol van een ingewandenkleurig, griezelig kruipend monster dompelt dat allemaal uit tentakels en tanden bestaat. Carrion’s sinistere, urenlange partituur zit vol met bloedstollende geluiden die het dodelijke geschreeuw en de knarsende botten van de slachtoffers van het monster verder accentueren.

De zogenaamde “reverse-horrorspel”, ontwikkeld door Phobia Game Studio, geeft gebruikers controle over een amorf monster met tentakels dat alles en nog wat in de weg staat na zijn gewelddadige ontsnapping uit een onderzoeksfaciliteit wil consumeren.

Verhaal

“Carrion” verspilt geen tijd met het opzetten van zijn verhaal. Bij de start ontsnapt een monsterlijke entiteit uit een met gevaar gemarkeerde container in de ingewanden van een ondergrondse faciliteit. Het enige wat het wil doen is zich voeden en evolueren, dus de eerste taak van het zakendoen is jagen op het menselijke personeel. De tweede is om te zoeken naar andere insluitingstanks om in te breken en DNA-upgrades te verkrijgen. Met de rechtertrigger van de bedieningstablet en de rechterduimstick kun je vijanden met een tentakel vastgrijpen en ze in je gapende muil sturen.

Breek naar vrijheid

De faciliteit die tussen jou en vrijheid ligt, wordt bewaakt door drones, mechs en gewapende bewakers met elektrische schilden die je gezondheid kunnen ondermijnen als je ze aanraakt. Om tussen secties van de basis te bewegen, moet je spaarpunten vinden waar je “je biomassa kunt verspreiden”, met andere woorden, je omgeving infecteren met je kwaadaardige groei. Hoe groter je wordt, hoe veerkrachtiger je bent tegen aanvallen. Tegelijkertijd wordt uw frame lastiger om rond te slepen, waardoor het een beetje lastig kan worden om uzelf bijvoorbeeld in een lift te proppen.

Gewichtsbeheersing

Gewichtsbeheersing is een belangrijk aspect van “Carrion”. De meeste upgrades kunnen alleen worden gebruikt als uw vlezige massa binnen een van de drie bereiken valt. Om door versterkte oppervlakken heen te slaan, moet je in een van de grotere bereiken zijn, maar om een ​​onzichtbaarheidsmantel te gebruiken, moet je zo licht en lenig mogelijk zijn.

Verspreid over het spel zijn er troebele wateromgevingen waar je een deel van je lichaam kunt opslaan als pulserende eieren die later kunnen worden opgenomen als je dat wilt. Na verloop van tijd zul je merken dat je een deel van je lichaam laat vallen om bijvoorbeeld je onzichtbaarheidsmantel te gebruiken om door laservallen te glippen en deze vervolgens op te halen om een ​​tijdelijk onoverwinnelijk schild te gebruiken dat alleen voor jou beschikbaar is in je grootste gedaante.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Carrion tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Carrion op Keysforgames.nl