Carmageddon Max Damage CD Key code kopen

Adrenaline rush

Carmageddon: Max Damage is de nieuwste aflevering in de legendarische Carmageddon-serie. Carmageddon is het rijsensatie waar voetgangers (en koeien) gelijk zijn, en je tegenstanders zijn een stel gekken in een verwrongen mix van autododende machines. Het is het ultieme tegengif voor racegames !!

Speel een adrenaline pompende groep spelmodi tegen AI-tegenstanders, of online tegen de rest van de Carmafan-massa’s! Vorder je loopbaan door de Carma-rangen of laat een MultiPlayer ravotten in een autocracker, Fox ‘n’ Hounds (altijd favoriet in roestvrij MP-spelsessie!), Death Race of Checkpoint Stampede-evenement – allemaal hectisch plezier, met het handelsmerk van Carmageddon over de -top geweld, gekke PowerUps en non-stop lach …

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Carmageddon Max Damage tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Carmageddon Max Damage op Keysforgames.nl