Car Mechanic Simulator 2021 Key Kopen. Car Mechanic Simulator 2021 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Car Mechanic Simulator 2021 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Car Mechanic Simulator 2021 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 03-07-2022 voor een Car Mechanic Simulator 2021 sleutel in Nederland is € 15.29

Car Mechanic Simulator 2021 is een nieuw deel in de reeds bestaande Car Mechanic Simulator reeks. Zoals de naam al doet vermoeden is het een simulatie spel waarmee je van een auto garage een succesvol imperium moet maken. Het spel is ontwikkeld door Red Dot games en wordt uitgebracht door PlayWay s.a..

Realisme en details

Car Mechanic Simulator 2021 is een nieuwe spel met al een groot aantal actieve spelers. Start als een nieuwe eigenaar van een auto garage en werk jezelf op tot een mega imperium. Maak je handen vies in een super realistisch spel met ongelofelijk realistische details. Je kan in het spel werken met meer dan 4000+ unieke onderdelen en meer dan 72 voertuigen.

Repareer, test, verf en tune

Rol je mouwen op en duik in deze realistische garage simulator.
Verbreed je services door te investeren in nieuwe werkruimte en gereedschap. Repareer, test, verf, tune en maak auto’s na. Bezoek het nieuwe veilinghuis en koop voertuigen in verschillende condities. Je kan ook een kijkje nemen in de schuur, als je geluk hebt kan je daar nog een mooie ruwe diamant vinden.

Altijd wat te doen

Een oneindige hoeveelheid gegenereerde orders houden je de komende periode wel bezet. En als je klaar bent voor een grotere uitdaging kan je jezelf testen in de speciale verhaallijn missies. Elke missie biedt verschillende eisen en uitdagingen die je het hoofd moet bieden.

Minigames

Naast de hoofdoelen van het spel zijn er ook enkele minigames geïntegreerd in het spel. Ook hier kan je jezelf weer volledig op storten en voordat je het weet ben je weer enkele uren verder.