Candle CD Key code kopen

Uitdagende puzzels in Candle

Candle is een avontuurlijke game waarbij het oplossen van puzzels een grote rol speelt. Er is een groot oog voor detail nodig om de verschillende puzzels op te lossen.

De speler kruipt tijdens het spelen van Candle in de huid van Teku die op een gevaarlijke reis is om de sjamaan van zijn stam te redden. Tijdens deze zoektocht komt hij voor vele gevaren te staan, die hij moet zien te overwinnen. De linkerhand van Teku is een kaars, waardoor hij vijanden kan wegjagen en donkere plekken kan verlichten.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Candle tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Candle op Keysforgames.nl