Camp Sunshine CD Key code kopen

Camp Sunshine is jouw grootste nachtmerrie

Camp Sunshine is een horror spel waarbij gespeeld wordt als Jez. Hij wordt afgezet bij zijn zomerkamp en wordt midden in de nacht plotseling wakker met overal bloed om zich heen. De moordenaar is losgeslagen en op de vlucht in een pak van een mascotte. Hierna volgt een kat en muis spel waarbij de speler verhalend door het spel heen gaat.

Alle animaties in Camp Sunshine zijn met de hand getekend en ongelofelijk mooi. De puzzels zijn moeilijk genoeg en zorgen daardoor voor een flinke uitdaging.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Camp Sunshine tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Camp Sunshine op Keysforgames.nl