Call of Duty WW2 Key Kopen. Call of Duty WW2 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Call of Duty WW2 key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Call of Duty WW2 rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 04-12-2023 voor een Call of Duty WW2 sleutel in Nederland is € 5.64

Call of Duty WWII: eindelijk een game die terug gaat naar wereldoorlog twee. Deze game bezorgt je zeer zeker een uitzonderlijk adembenemende ervaring van deze oorlog. Vecht in Normandië tijdens D-day en tal van wel gekende oorlogslocaties die in deze game gekerfd staan. Vorm je eigen team, wordt een niet tegen te houden kracht en win de oorlog!

Iedereen tevreden

Dit is een game die je zowel online als offline kan spelen, zowel alleen als in co-ops. De adembenemende graphics in deze game zijn ongetwijfeld ongeëvenaard. Typische wapens uit de tweede wereldoorlog kenmerken deze game online. Deze first person shooter is ontwikkeld door Sledgehammer Games en uitgegeven door Activision. Het is bijna tien jaar geleden sinds Call of Duty plaats vond in wereld oorlog twee, geleden van Call of Duty: World at War in 2008.

Ongetwijfeld een toppertje

Leid je team doorheen de onvergetelijke missies van operatie Overlord een kenmerkende operatie in wereld oorlog twee. Het online gedeelte van de game brengt je naar anderen fronten, die je offline niet te zien zult krijgen. Deze game kreeg na de release hoofdzakelijk positieve kritiek. Wat er vooral geapprecieerd werd, is de terugkeer naar wereld oorlog twee, maar ook voor het verhaal waren er veel goede opmerkingen.

Er werd ook aan de details gedacht

Ook deze game heeft weer de veel gespeelde zombie mode, waar het voor veel spelers toch nog altijd om draait. In de single player is de health bar weer terug. De AI in deze game is uitzonderlijk goed en ga je nergens anders vinden. In deze versie van Call of Duty zal je je leven terug zelf moeten omhoog krikken, het gaat niet meer automatisch terug omhoog. Dit kan je doen door health packs te vinden of bij je medic in je team aan te kloppen. Je andere teamleden kunnen je daarnaast ook voorzien van ammo, granaten en mortiers. Het spotten van vijanden kan ook door hun gedaan worden. Vijanden daarentegen kunnen als gevangene worden genomen. Gewonde teamleden kunnen naar een veilige plaats gesleept worden en in sommige delen van de game kunnen er voertuigen bestuurd worden.