Call of Duty Ghosts CD Key code kopen

Call of Duty Ghosts: Onslaught

Call of Duty Ghosts: Onslaught is een uniek actiespel in single- en multiplayer waarbij je tegenover verschillende personen over de gehele wereld oorlog voert en samen moet werken met je teamgenoten om het gevecht te winnen. De locaties zijn geestelijk en horrorachtig waardoor je altijd op de hoede moet zijn voor verrassingen.
Met meer dan 40 wapens kun jij jouw tegenstanders uitschakelen in verschillende gamemodes in een vierdelig verhaal. Spelers hebben nu een dodelijke toevoeging waarbij het thema horror volledig centraal staat in dit spel en geen enkel speler meer veilig is voor zijn leven. Kun jij het spel overwinnen?

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Call of Duty Ghosts tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Call of Duty Ghosts op Keysforgames.nl