Call of Duty Black Ops 4 Key Kopen. Call of Duty Black Ops 4 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Call of Duty Black Ops 4 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Call of Duty Black Ops 4 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Call of Duty: Black Ops 4 is een first-person schietspel dat wordt ontwikkeld door Treyarch en wordt gepubliceerd door Activision. Het is het 15de Call of Duty spel dat wordt uitgebracht. Black Ops 4 zal verschijnen op 12 oktober 2018. Op 17 mei zal er een community evenement plaats vinden, waar hoogstwaarschijnlijk de eerste beelden van Black Ops 4 getoond zullen worden.

Verwachtingen

Call of Duty fans zullen weten dat Treyarch tot nu toe verantwoordelijk is geweest voor alle Black Ops spellen. De eerste kwam uit in 2010, gevolgd door een vervolg in 2012 en een derde in 2015. De eerste game van Treyarch vond plaats tijdens de Koude Oorlog in de jaren ’60. Black Ops 2 speelde zich af in de nabije toekomst. Het derde spel in de serie ging nog verder, naar het jaar 2065. De verwachting is dat Black Ops 4 zich af zal spelen in een tijdperk dichtbij het onze. In Black Ops 4 kun je waarschijnlijk geen dubbele sprongen uitvoeren en kun je ook niet op muren lopen. Deze verandering heeft hoogstwaarschijnlijk te maken met de negatieve feedback op Call of Duty: Infinite Warfare.

Zombiemodus

Het is nog vroeg, dus het is nog niet met zekerheid te zeggen of Black Ops 4 een zombiemodus krijgt. De enorm populaire mini-game is tot nu toe echter in elk Black Ops spel verschenen, dus de verwachting is dat ook Black Ops 4 een zombie modus zal krijgen.