Call of Duty Advanced Warfare CD Key code kopen

Call of Duty: Advanced Warfare, gemaakt door Sledgehammer Games en uitgebracht door Activision, is een actievolle First Person Shooter (FPS) game waar het doel is om andere spelers te elimineren en om zelf te overleven. Deze game speelt zag af in de verre toekomst. Er zijn vele gamemodes om uit te kiezen in dit spel.

Team Deathmatch

Een van de bekendste gamemodes is Team Deathmatch. In deze actievolle gamemode is het doel om als team zo snel mogelijk 175 keer de tegenstander te elimineren. Het team wat als eerste de 175 punten behaald, wint.

Capture the Flag

Capture the Flag is een gamemode waar het doel is om de vlag van het andere team af te pakken en terug te brengen naar jouw vlag. Het team dat binnen 10 minuten 3 keer de vlag van het andere team weet terug te brengen naar hun eigen vlag, wint de game. Als geen van beide teams niet binnen 10 minuten 3 punten weet te behalen, wint het team met de meeste punten.

Search and Destroy

Search and Destroy is een gamemode waarbij een team een bom moet planten en laten exploderen, en waar het andere team moet zorgen dat de bom niet geplant wordt en ook niet explodeert. Het team dat als eerste 4 keer een ronde wint, wint de game.

Free-for-all

Free-for-all is de enige gamemode in Call of Duty: Advanced Warfare waar je zonder teamgenoten speelt. Het doel van deze gamemode is om als eerste 30 keer een tegenstander te elimineren. De speler die als eerste de 30 punten behaalt, wint de game.

Momentum

Momentum is een gamemode waarbij het doel is om samen met jouw team om 5 vlaggen van het andere af te pakken en om terug te brengen naar jouw basis. Het enige verschil tussen Capture the Flag en Momentum is dat het bij Momentum om 5 vlaggen gaat, tegenover de 1 vlag in Capture the Flag.