Caladrius Blaze CD Key code kopen

Caladrius Blaze

Caladrius Blaze is een campagnespel met geweldige karakterontwerpen. Ieder verhaallijn kun je met een uniek persoon beleven in een wereld waarbij de thema gotisch horror centraal staat. Het spel kun je in single- en multiplayer spelen met een maximum van twee spelers.
Gedetailleerde eindbazen proberen jouw verhaallijn te blokkeren, je kunt ze uit de weg ruimen door schade aan te richten en hun kleding open te snijden. Vandaar dat dit spel niet geschikt is voor alle leeftijden onder de 18. Met fantastische geluidkwaliteit en graphics beleef je hun wereld als de jouwe. Kun jij een einde geven aan ieder verhaallijn?

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Caladrius Blaze tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Caladrius Blaze op Keysforgames.nl