Bus Simulator 18 CD Key code kopen

Bus Simulator 18 is een realistisch, bus simulatiespel. Het spel werd ontwikkeld door Stillalive studios en is gepubliceerd door Astragon Entertainment.

Als buschauffeur is het jouw taak om passagiers zo veilig en stipt mogelijk van a naar b te vervoeren. Dit kan zowel in een singleplayer- als in een multiplayer modus. In het spel rijd je in verschillende bussen van bekende, grote merken zoals Mercedes-Benz, MAN en Setra.

Het leven van een buschauffeur

In Bus Simulator 18 rijd je rond in een zeer uitgestrekt en vrij te rijden gebied. Je komt op bedrijventerreinen, rijdt door de drukke stad en toert door de rustige omliggende dorpjes. Er zijn maar liefst 12 verschillende districten en in elk district wordt je geconfronteerd met andere uitdagingen: slechte weersomstandigheden, files, ongelukken, bouwplaatsen, nachtritten en bijzondere passagiersverzoeken. Geen rit is hetzelfde. In Bus Simulator 18 ervaar je het leven van een echte buschauffeur.

Als chauffeur kruip je achter het stuur van 8 verschillende, originele stadsbussen van onder andere MAN en INVECO. Er zijn duizenden kilometers aan wegen en straten te ontdekken. Rij voorzichtig, veroorzaak geen schade of ongelukken en kijk uit voor flitspalen, want je hebt een reputatie hoog te houden.

Bouw je eigen wereld

Laat je fantasie de vrije loop. Creëer je eigen routes en bouw je eigen bussen. Maak nieuwe kaarten en deel ze met de community. In Bus Simulator 18 zijn er geen grenzen. Dus waar wacht je nog op? Je dienst is al begonnen!