Bullet Sorrow VR CD Key code kopen

Bullet Sorrow VR

Bullet Sorrow VR is een online FPS-spel voor single- en multiplayer voor de Oculus Rift en HTC Vive. Het droom van een radicaal onderzoekslaboratorium is “The Second Evolution for Human Being”, maar dit geheim project is uit de hand gelopen en jij moet helpen om rust te creëren.
Een onderzoeker had per ongeluk een overdosis gegeven aan een type klonen, waardoor zij gewelddadig en besmettelijk waren voor de mensheid. Dit was 13 jaar geleden, maar ergens op deze wereld is er nog een succesvolle kloon. Kun jij deze kloon vinden en samen de wereld redden van deze chaos?

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Bullet Sorrow VR tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Bullet Sorrow VR op Keysforgames.nl