Bullet Girls Phantasia CD Key code kopen

Bullet Girls Phantasia is de laatste versie van de girls-only third person shooter game serie Bullet Girls. De game is ontwikkeld door SHADE Inc. en wordt uitgegeven door D3 PUBLISHER.

De game speelt zich af in een magische wereld die vol zit met slijmerige monsters, orcs en draken. Het doel is om er zo veel mogelijk uit te roeien. De karakters waar je mee speelt zijn allemaal in anime stijl. Maar laat je niet foppen door de meisjesachtige uitstraling van de dames. In de huid van jouw karakter kun je vijanden te lijf gaan met bazooka’s, shotguns en allerlei ander wapentuig. Bereid je voor op non-stop actie!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Bullet Girls Phantasia tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Bullet Girls Phantasia op Keysforgames.nl