Broken Lines CD Key code kopen

Broken Lines is een tactisch rollenspel met een aangrijpende verhaallijn. Een afgenomen en ongeorganiseerde ploeg bevindt zich tijdens de Tweede Wereldoorlog achter de vijandelijke linies. Ontwikkeld door PortaPlay en uitgegeven door Super.com.

Begeleid door mannen met verschillende vaardigheden en kenmerken, ga je op pad om je plicht te doen, op zoek naar overlevenden en om te leven. De druk neemt toe, de stress om oog in oog te komen met de vijand laat je kameraden niet onverschillig. Dit verhaal, hoewel fictief, houdt ons in spanning, zowel door zijn enscenering als door de gestelde doelen. Sommige angstig, andere onberispelijk koel gezien de situatie, je metgezellen zullen erin slagen elkaar te steunen en troost te vinden in elkaars woorden.

Dompel jezelf onder in een persoonlijk en uniek verhaal door de ogen van acht verschillende soldaten!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Broken Lines tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Broken Lines op Keysforgames.nl