Brick Rigs Key Kopen. Brick Rigs Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Brick Rigs key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Brick Rigs rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 03-12-2023 voor een Brick Rigs sleutel in Nederland is € 5.59

Brick Rigs is een fysiek sandbox-spel waarmee je vrijwel elk denkbaar type voertuig kunt bouwen, besturen en vernietigen. Of het nu gaat om een dragster, brandweerwagen, heftruck, helikopter, vliegtuig, trein, schip of zelfs een tank, je kunt het waarschijnlijk bouwen in Brick Rigs.

Gemeenschapscreatie

Je kunt ook je eigen creaties uploaden naar de Workshop om ze te delen met de gemeenschap. En als je geen zin hebt om iets te bouwen, kun je gewoon een van de meer dan 200.000 creaties downloaden die al door andere spelers zijn geüpload.

Multiplayer-modus

De multiplayer-modus stelt je in staat om deze fysica samen met je vrienden te ervaren. Je kunt races, sloopderby’s, luchtgevechten of noodsituaties organiseren. De regels bepaal je zelf!

Duik in de wereld van Brick Rigs

Of je nu je eigen voertuigen wilt bouwen of een van de meer dan 200.000 creaties wilt downloaden die al op de Workshop zijn geüpload, ervaar de dynamische rij- en vernietigingsfysica van Brick Rigs! Ontwikkeld door Fluppisoft.