Breathedge CD Key code kopen

Breathedge is een survival game die zich afspeelt in de ruimte. Je bent een doorsnee kerel die toevallig in de ruimte is om de as van zijn overleden opa te verstrooien. Na de plechtigheid kijk je eens goed om je heen, en besef je dat je in een intergalactisch complot bevindt.

Gek wereldje

De raket van de uitvaartmaatschappij krijgt een klap, waardoor jij ergens rond komt te zweven. Je hebt nog geen idee van de belangen in het complot, waar je je precies bevindt en hoe je thuis moet komen. Om je heen zweven allerlei lijken, al dan niet in hun kist, brokstukken en ruimtepuin. Wil je deze omgeving overleven, dan zal je aan de slag moeten met het bouwen van een eigen ruimtestation. Zorg voor licht, zuurstof en een aantrekkelijke man-cave om je dagen te slijten en op een dag terug te keren naar de aarde.

Humor verhaal en een kip

Breathedge zet zichzelf in de spotlights door een luchtige stijl, zowel in de vormgeving als het verhaal en de humor. Geen duistere oorlog met facties, goed en kwaad en het redden van de mensheid. In plaats daarvan krijg je te maken met de cynische humor van je hoofdpersoon, een onkwetsbare kip en een knotsgek achtergrond verhaal. Door puzzels, gekke uitdagingen, bouwsels en de plannen om de wereld een flink stuk te vergroten, ben je uren zoet met het spel.

Het spel is beschikbaar voor de PC via onder andere Steam en is op 13 september uitgebracht.