Bleeding Edge CD Key code kopen

Over dit spel
Bleeding Edge is meer dan vechten alleen!
Bleeding Edge is een online videogame is ontwikkeld door Ninja Theory en gelanceerd in maart 2020. Dit spel is speciaal gemaakt om met meerdere spelers tegelijk online te spelen.

Bij dit spel kies je voor jouw persoonlijke vechter! Deze kan worden gekozen uit een selectie van veel verschillende vechters. Denk hierbij aan straattuig tot monsterlijke vechters. Iedere personage heeft zo zijn plus en minpunten. De vele verschillende vechtkunsten die de spelers beheersen, dit maakt het een uitdagend spel, denk bijvoorbeeld Vikings, piraten, ninja’s of monsterlijke personages.

Maak een keuze uit je favoriete vechters en ga de strijd aan! De arena waar gevochten wordt bestaat uit verschillende werelden. In dit spel draait het vooral om vechten maar wordt ook strategisch denkvermogen gevraagd. Deze game is echt te gek om samen met vrienden online te spelen!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Bleeding Edge tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Bleeding Edge op Keysforgames.nl