Blazing Sails Pirate Battle Royale CD Key code kopen

Blazing Sails is een avontuurlijke battle royale game waarin je het opneemt tegen andere schepen. Het spel is ontwikkeld door Get Up Games en wordt uitgebracht door Iceberg Interactive.

Als stoere piraat is het jou taak om schatkisten te plunderen, schepen te enteren en eilanden te verkennen op zoek naar andere wapens en upgrades. Dankzij de uitgebreide creatie-modus kun je een unieke piraat en een uniek schip ontwerpen. Wanneer je online het gevecht aangaat, begint de race tegen de tijd. Bedoeling is dat je je uitrusting aansterkt, terwijl er ondertussen een cirkel kleiner wordt op de map. Blijf in deze cirkel, of je schip gaat zonder genade naar de bodem van de oceaan. Ga de strijd aan met elk vijandig schip, want enkel het laatste nog drijvende schip gaat met de overwinning aan de haal!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Blazing Sails Pirate Battle Royale tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Blazing Sails Pirate Battle Royale op Keysforgames.nl