BlazBlue Centralfiction CD Key code kopen

Over dit spel

Zeer geliefd

Arc System Works maakt de afgelopen jaren een duik in de vechtgemeenschap met hun volledige 3D-vervolg op de klassieke Guilty Gear-franchise. Er is nog een andere belangrijke, langlopende vechtgame-franchise van hen, maar dan met de naam BlazBlue. Wat acht jaar geleden begon als een dubieus maar veelbelovend vechtspel is in de loop van de tijd gegroeid en uitgebreid tot een enorme multimediafranchise, die wereldwijd een grote hit is geworden. Met de release van Central Fiction wil gamedirecteur Mori-P de franchise van vechtgames tot een einde brengen, en hij doet dat met een knal.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download BlazBlue Centralfiction tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel BlazBlue Centralfiction op Keysforgames.nl