Blasphemous Key Kopen. Blasphemous Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Blasphemous

Vergelijk prijzen en koop Blasphemous key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Blasphemous rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Blasphemous is een actievolle platformer dat is gemaakt door The Game Kitchen en is gepubliceerd door Team17 Digital Ltd.

Over de game

In Blasphemous ervaar je de intense gevechtskunsten van een hack-n-slash game gecombineerd met een pakkend en boeiend verhaal dat zich afspeelt in een geweldige mooi universum. Ervaar een intense platformer en een geweldig verhaallijn in de vorm van Blasphemous.

Belangrijkste eigenschappen

Ontdek een niet-lineaire universum
Versla ijzingwekkende vijanden en ontwijk fatale vallen tijdens de tocht door verschillende betoverende landschappen. Zoek verlossing in de donkere wereld van Cvstodia en ontdek wat deze verwarrende wereld echt betekent.

Epische gevechten
Gebruik een zwaard dat is ontstaan uit schuld, de Mea Culpa, om je tegenstanders af te maken. Ontdek nieuwe combo’s en speciale moves terwijl je alles en iedereen die op je pad komen, verplettert.

Ontwikkel je karakter
Tijdens de ontmoetingen tussen de heldhaftige strijder (jij) en de gruwelijk uitziende tegenstanders, zul je relieken, gebeden en rozenkransen tegen komen. Deze objecten helpen je overleven door upgrades van jouw karakter mogelijk te maken. Experimenteer met verschillende skills en eigenschappen en creëer jouw ideale vechter.

Ontdek de wereld van Cvstodia
Tijdens jouw avontuur in Cvstodia zul je velen gekwelde zielen tegen komen. Sommige van deze sombere gezichten zullen je helpen, andere niet. Ontdek de verhalen achter deze mysterieuze figuren en neem een kijk in de donkere wereld waar deze stervelingen leven.

Brute eindbaas gevechten
Reusachtige, verminkte, lelijke wezens staan tussen jouw een voortgang in. Versla deze afschrikwekkende monsters in epische gevechten in een geweldige vechtpartij.