Bladed Fury Key Kopen. Bladed Fury Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Bladed Fury

Vergelijk prijzen en koop Bladed Fury key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Bladed Fury rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Bladed Fury is een actiespel dat zich afspeelt in het oude China. De belangrijkste troeven van de actiegame zijn de unieke traditionele Chinese kunststijl en het geluidsontwerp.

Het spel gaat over een prinses die ontsnapt uit haar kasteel. Met de hulp van haar vriend bemachtigd ze de kracht van “spirit”. Hiermee kan ze al het kwaad verslaan. Eindelijk kan ze haar wraak voltooien, maar daar houdt het niet op…

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Bladed Fury tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Bladed Fury op Keysforgames.nl