Blackwake Key Kopen. Blackwake Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Blackwake

Vergelijk prijzen en koop Blackwake key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Blackwake rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Dynamisch en vrij

Blackwake is een MMO-actie waarbij spelers samenwerken aan boord van een 18e-eeuws schip om vijandelijke schepen op te blazen. Werk samen met andere spelers om je schip te sturen en stuwen tegen vijandelijke schepen te lanceren. Neem het op tegen een van de vele taken, zoals Captain, Cannoneer, Repairman en meer. Spelers zijn niet beperkt tot een klasse en kunnen vrij van rol wisselen om het veranderende strijdtoneel aan te passen.
Kapiteins geven bevelen uit en de bemanning is vrij om het bevel of de muiterij van de kapitein op democratische wijze te gehoorzamen. Vuur kanonnen op vijandelijke schepen, ram uw schepen, ga aan boord van vijandige schepen met een zwaard en steek uw slachtoffers in brand. De gevechten zijn dynamisch en alleen de ploeg die zich het best kan aanpassen, zal overleven. Neem deel aan verschillende speltypen, zoals factie versus factie of op objectief gebaseerde gameplay. En varen op een verscheidenheid van schepen, van kleine 8-persoons fregatten tot enorme 40-man oorlogsschepen.

Unieke eigenschappen

 • Verschillende schepen
  vaar aan boord van een van de vele schepen en ondersteun tussen 8 en 40 spelers.
 • Op scenario’s gebaseerde speltypen
  concurreren in factie vs. factie, objectieve modus en meer.
 • Geen klassenrollen
  spelers zijn niet beperkt tot één rol, zoals kanonniers, maar zijn vrij om elke taak op zich te nemen die nodig is om de overwinning veilig te stellen.
 • Cooperative Gameplay
  het opblazen van vijandelijke schepen vereist coördinatie en een wijze kapitein.
 • Dynamische veldslagen
  het tij van de strijd verandert voortdurend: ram uw schepen, ga aan boord van vijandelijke schepen en zorg ervoor dat uw schip niet in vlammen opgaat.