Blackthorn Arena Key Kopen. Blackthorn Arena Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Blackthorn Arena

Vergelijk prijzen en koop Blackthorn Arena key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Blackthorn Arena rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Word een meedogenloze slavendrijver!

Blackthorn Arena is een uniek spel, dit is ontwikkeld door PersonaeGame Studio en uitgebracht door CreativeForge Games. Dit spel is op dit moment alleen nog geschikt om te spelen op Windows. In dit spel moet er de baas worden gespeeld over slaven, dit gaat er zeker niet zachtzinnig aan toe! Door het kopen van slaven kunnen ze zelfs worden opgeleid tot ware gladiatoren. Een slaaf wordt natuurlijk niet zomaar een gladiator. Voordat het zover is moeten ze eerst flink worden getraind. Leer ze vaardigheden en talenten om de strijd te winnen.

Haal het maximale uit de slaven

Rust de slaven uit met de beste wapens en pantsers en laat ze overwinnen! De slaven opleiden als gladiatoren is een optie maar hoeft niet. De slaven kunnen ook ingezet voor allerlei andere doeleinden. Zet de slaven ook aan het werk om het ijzer te smeden of om maaltijden te bereiden. De slaven in dit spel kunnen voor ieder doeleinde worden gebruikt. De slaven zijn degene die het zware en vaak onmenselijke werk moeten doen in dit spel. De gevechten zijn erg spannend en het bloed spat bijna van het beeldscherm af.

Het doel heiligt de middelen

Blackthorn Arena gaat ver terug in de tijd. in deze tijd waren er nog geen rechten voor gekleurde mensen, laat staan een Black Lives Matters beweging! Wie een donkere huidskleur heeft in dit spel, is gedoemd om als slaaf te werken. Als slavenmeester is het de bedoeling om zoveel mogelijk slaven zo goed mogelijk op te leiden. Door ze met dwang en tucht te behandelen, doen deze wat er van ze wordt verlangd. Medelijden en compassie, dit is ver te zoeken in dit spel. Lukt het om alle slaven voor het karretje te spannen? Maak een eigen leger uit slaven en ga de strijd aan met een heel legioen.

Verover de wereld

Verkrijg macht over de hele arena! Meer dan 10 verschillende arena’s zijn er beschikbaar. Ga vechten in een arena of ga plunderend de wereld over, niks is te gek in dit spel! Vecht tegen andere slaven, kampioenen en monsters. In dit spel kan er geld worden verdiend, bijvoorbeeld door gevechten te winnen. Dit geld kan worden gebruikt om bijvoorbeeld betere wapens te kopen en de reputatie te verhogen. Hoe hoger het niveau, hoe meer geld er wordt verdiend. Dit spel wordt leuker naarmate het langer wordt gespeeld. Een uniek spel met een geweldige gameplay!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Blackthorn Arena tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Blackthorn Arena op Keysforgames.nl