Black Mesa Key Kopen. Black Mesa Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Black Mesa

Vergelijk prijzen en koop Black Mesa key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Black Mesa rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Black Mesa: Een indie avonturen spel vol monsters
Black Mesa is een actie, indie en avonturen game die is uitgegeven en ontwikkeld door Crowbar Collective

Interdimensionale monsters en vijanden
Schiet en vecht tegen afschrikwekkende monsters met geavanceerde wapens in Black Mesa. Kruip in de huid van Gordon Freeman die als natuurkundige wetenschapper een experiment uitvoert waarbij alles gigantisch misgaat. Er ontstaat een invasie van bloeddorstige buitenaardse monsters uit andere dimensies. Het doel is om de wereld te redden van deze afschuwelijke wezens. Kies uit een ruim aanbod van wapens om mee te vechten tussen laboratoria en surrealistische meerdimensionale landschappen van verlaten wegen, woestijnen spoorwegen en gebouwen. Je hopt van de ene naar de andere dimensie om het gevecht met deze wezens aan te gaan. De laboratoria zijn geheim omdat er experimenten plaatsvinden die de buitenwereld niet zouden moeten weten. Het spel bestaat uit negentien hoofdstukken van grafisch perfecte en unieke werelden. De omgevingen en sferen zijn zeer gedetailleerd en met de bijpassende muziek en voice-overs laat je jezelf helemaal meeslepen in deze geweldige game.

Meerdere werelden
Je kunt iconische kaarten met vrienden openbreken over multiversums met onder andere gasfabrieken, stalkyards, kruisvuren, en stuiters. Ook kun je ruilkaarten verzamelen en alles beheren in de steam cloud.