Black Desert Online Key Kopen. Black Desert Online Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Black Desert Online key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Black Desert Online rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 29-02-2024 voor een Black Desert Online sleutel in Nederland is € 0.4

Black Desert Online is een zandbak game. In de game speelt u in een vrije wereld. Het is de bedoeling dat je je personage traint en gevechten levert. Uiteindelijk is het doel van de game dat je als hoofdpersonage jaagt op monsters en het opneemt tegen de eindbaas. Pas wanneer die verslagen is heb je Black Desert Online gewonnen. Naast gevechten trainen kan je ook oefenen op vissen, koken en andere meer huishoudelijke taken. Het spel wordt aangeraden pas te spelen vanaf zestien jaar om het verhaal te begrijpen en de handelingen te kunnen uitvoeren. Er moet ook worden gewaarschuwd voor het feit dat het spel gewelddadig kan overkomen en dat er drugs en medicatie in wordt gebruikt.

Ontwikkeling en extra’s van het spel

Black Desert Online werd ontwikkeld door Pearl Abyss en uitgegeven op 24 mei 2017 door Kakao Games Europe B.V. De game werd uitgegeven met een Engelse, Franse en Duitse interface waardoor het spel in deze drie talen gespeeld kan worden. Het spel is geschikt voor Windows Microsoft Pc en vereist 27 GB vrije geheugen. Black Desert Online is te koop via gameplatform Steam en via de officiële website. Momenteel is het mogelijk de game zeven dagen gratis uit te proberen alvorens tot aankoop over te gaan. Veel speelplezier.