Biped Key Kopen. Biped Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Biped

Vergelijk prijzen en koop Biped key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Biped rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Biped is een op fysica gebaseerd coöperatief actie-avonturenspel in 3D. Het is sterk gericht op de tijdelijke samenwerking tussen twee spelers. Ontwikkeld en bewerkt door NExT Studios.

Geen knoppen! Met de joystick bedient u de 2 poten van de tweevoet. Hoewel het alleen kan worden gespeeld, is het leuker om met vrienden of familie in coöperatieve modus te spelen. U moet communiceren en acties coördineren om samen uitdagingen te overwinnen. Je avontuur neemt je mee naar vele nobele en mysterieuze plekken op aarde. Ontdek de geheimen van bossen, valleien, watervallen en ijsbergen en probeer je eigen weg te vinden via verschillende verwarrende paden die naar planetaire bakens leiden om …

Aarzel niet om het avontuur aan te gaan en Biped te spelen!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Biped tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Biped op Keysforgames.nl